Academie Zorgbelang

De Academie Zorgbelang biedt jaarlijks een wisselend en gevarieerd programma over ontwikkelingen in de zorg, patiëntenparticipatie en belangenbehartiging. We bieden een gratis programma aan patiënten, consumenten, hun organisaties en andere belangstellenden. Daarnaast hebben we een betaald aanbod voor zorgprofessionals, beleidsmakers, bestuurders in zorg en welzijn, patiëntenorganisaties, cliëntenraden en Adviesraden sociaal domein.

Programma 2019

Het betaalde aanbod in 2019 bestaat onder andere uit:

26 sept.: Inspiratiesessie Aan het werk met Positieve Gezondheid
Wat is Positieve Gezondheid? Wat houdt het in? Wat betekent het om dit concept toe te passen in de praktijk? Welke mogelijkheden zijn er en welke ervaringen zijn al opgedaan? Na afloop heeft u inspiratie en handvatten om te onderzoeken of dit concept ook in uw organisatie toepasbaar is. 
Kosten: € 129,-
Door: Marieke Nanninga en Roos Edens van Zorgbelang Groningen.
Meer informatie

31 oktober/21 november: Training Aan het werk met Positieve Gezondheid
In deze training (twee middagdelen met tussentijdse huiswerkopdracht) leert u de uitgangspunten en instrumenten van Positieve Gezondheid kennen én integreren in uw dagelijks leven en werk. Na afloop heeft u handvatten, instrumenten én inspiratie om met Positieve Gezondheid in uw organisatie, gemeente of praktijk aan de slag te gaan.
Kosten: € 349,-
DoorJolanda Fritsma (Zorgbelang Groningen), Ellen Bos (Value2share)
Meer informatie

Maatwerktraining Aan het werk met Positieve Gezondheid
Deze maatwerktraining is afgestemd op de vraag en focus van uw organisatie. Uw medewerkers maken kennis met Positieve Gezondheid en ze krijgen handvatten om dit gezondheidsconcept in hun dagelijks leven en werk te integreren. De precieze inhoud, lengte, locatie en data van de training worden in overleg ingevuld.  
Door: Jolanda Fritsma en/of /Marieke Nanninga (Zorgbelang Groningen)  en/of Ellen Bos van Value2share.
Kosten: op basis van offerte.
Meer informatie