Vacatures

Zorgbelang Groningen - kantinemedewerker (vrijwilliger)

Gezocht: vrijwillige medewerker voor onze kantine. Werkdagen: maandag t/m donderdag 's ochtends. Werkzaamheden: (onder andere) het verzorgen van koffie en thee (ook bij vergaderingen), opruimen van de kantine en het doen van boodschappen en kleine klusjes. 
Neem voor meer informatie contact op met Jannie Scholma: j.scholma@zorgbelang-groningen.nl of bel 050-571 39 99.

Onderling Sterk afdeling Leek-Tolbert - vrijwillige coach

De afdeling Leek-Tolbert van Onderling Sterk - provincie Groningen zoekt een vrijwillige coach. Onderling Sterk is in de provincie Groningen dé onafhankelijke belangenvereniging dóór en vóór mensen met een verstandelijke beperking. De coach ondersteunt de Onderling Sterk leden bij het besturen van de afdeling en stimuleert en helpt bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten.

Vrijwilligers gevraagd voor diverse klussen in gezamenlijke projecten Zorgbelang, zaVie en Platform Hattinga Verschure

Zorgbelang Groningen, zaVie en Platform Hattinga Verschure zijn op zoek naar mensen die hun kennis en ervaringen op vrijwillige basis in willen zetten voor een betere positie van patiënten, cliënten, senioren en mantelzorgers. Dit kan op allerlei manieren: inhoudelijk, praktisch, voor korte klussen of een langdurig project en vooral ‘doeners’ zijn van harte welkom!